Manchester'da flaş gelişme !

Manchester'da flaş gelişme !
Güncelleme:

Louis Van Gaal takımının bugünkü idmanına gelmedi, görevine son verildiği iddia edildi. Manchester United'ı Ryan Giggs çalıştırdı.

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, takımının bugünkü idmanına katılmadı. Kırmızı Şeytanlar bu sezon sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Şampiyonlar Ligi'nden elenen, ligde son olarak Stoke City'ye de kaybeden ve altıncı sırada bulunan kırmızı-beyazlılarda, Hollandalı çalıştırıcının görevine son verilip verilmeyeceği merakla bekleniyor. 
 
Deneyimli çalıştırıcı cumartesi günkü Stoke mağlubiyetinin ardından bugünkü antrenmanda ortalarda görünmedi. Yarın Old Trafford'da Chelsea ile karşı karşıya gelecek olan Manchester United takımı, bugünkü antrenmanı yardımcı antrenör Ryan Giggs yönetiminde gerçekleştirdi.  
 
New York Borsası bekleniyor
Yaşanan gelişmeler Louis van Gaal'in görevine son verildiği, bunun teknik adama bildirildiği ancak resmi açıklama yapılmadığı şeklinde yorumlandı. New York Borsası'nda işlem gören Manchester United'ın konuyla ilgili resmi açıklamayı buna göre hazırladığı öne sürüldü. Amerika ile saat farkı düşünüldüğünde, pazartesi İngiltere saati ile 14.30'da açılacak (TSİ 16.30) New York Borsası'na göre yarın bu saatlerde açıklama yapılabileceği bildirildi. 

Milliyet