Birilerinin ''israf'' denilen golf araçları bakın neden alınmış!

Birilerinin ''israf'' denilen golf araçları bakın neden alınmış!
Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medyada ortaya atılan "İBB golf aracı aldı, israf yapıldı" iddialarına yanıt verdi. Ongun, araçların mezarlıklarda yaşlı ve engelli yurttaşların dolaşabilmeleri için alındığını duyurdu.

İBB, 24 adet golf aracı almış, iktidara yakın medyada haber şöyle duyurulmuştu: "İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu 'Yalvarıyorum tedbir alın, cenazelere yetişemiyoruz'' sözleriyle büyük tepki çekmişti. İmamoğlu'nun cenaze aracı almak yerine belediye bütçesiyle 1 milyon 683 bin TL'ye 24 adet golf aracı aldığı ortaya çıktı."

İBB Sözcüsü Murat Ongun'un satın alınan golf araçları ile ilgili iddialara Twitter hesabından yanıt verdi. Ongun, araçların mezarlıklarda yaşlı ve engelli yurttaşların dolaşabilmeleri için alındığını duyurdu. Ongun' yaptığı açıklama şöyle:

"Bazı yayın organlarında "İBB’nin golf aracı satın aldığı ve israf yaptığı" iddia edilmiştir. Alınan araçlar yaş almış ve engelli yurttaşlarımızın mezarlıklar içinde kabristan ziyaretlerini rahatlıkla gerçekleştirmeleri için temin edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine."

Birilerinin ''israf'' denilen golf araçları bakın neden alınmış! - Resim : 1

Seçiniz...