KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULA LİONS KULÜBÜNDEN KÜTÜPHANE -İSMET KÖROĞLU ANADOLU LİSESİ KÜTÜPHANESİ TÖRENLE AÇILDI

KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULA LİONS KULÜBÜNDEN KÜTÜPHANE     -İSMET KÖROĞLU ANADOLU LİSESİ KÜTÜPHANESİ TÖRENLE AÇILDI

İstanbul Ulus Lions Kulübü tarafından yaptırılan Kaş İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi kütüphanesi törenle açıldı.

İstanbul Ulus Lions Kulübü tarafından yaptırılan Kaş İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi kütüphanesi törenle açıldı.

Törene Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Murat Aydın, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferman Akbulut, İsmet Köroğlu Anadolu Lisesini yaptıran işadamı İsmet Köroğlu, İstanbul Lions Kulübünden Lions Genel Yönetmeni Erdinç Gökhan, Kaş Genel Yönetmeni Nasuhi Öndersev, Zehra Akgöz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Lions Kulübünün 20 üyesi eşleriyle birlikte katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Selami Kapankaya, "Halkımız okuyanı, yazanı sever. Kaymakamlık olarak 30 bin liralık kitap aldık. Gezici kütüphane aracımız ile dağda, bayırda, plajda her yerde hizmet vermeye çalışıyoruz. İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Bu kütüphane için emeği geçen herkese devletim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaş Lions üyesi Zehra Akgöz ise İstanbul Lions kulübünün 26 üyesi olarak her yıl Türkiye'nin herhangi bir yerinde kütüphane açtıklarını ve kitap bağışında bulunduklarını kaydetti. Bu yıl da İsmet Köroğlu Anadolu Lisesinin Kütüphanesini yaptırarak kitap bağışında bulunduklarını anlatan Akgöz, "Her yıl İsmet Köroğlu Anadolu Lisesinin en başarılı öğrencisine ücretsiz burs vereceğiz. Lions kulübümüz sağlık ve eğitim hizmeti veriyor. İsmet Köroğlu Anadolu Lisesine yaptırılan kütüphanenin masrafı olan 9 bin lira İstanbul Lions Kulübü tarafından karşılandı" diye konuştu.

Kaymakam Kapankaya ve Belediye Başkanı Gültekin tarafından, İstanbul Lions Kulübü üyelerine ve kitap bağışında bulunan işadamı Erdal Hacıvelioğlu'na plaket ve çiçek verildi.