Manisa'da 5 Derneğe "Paralel Yapı" Operasyonu

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlManisa'da, Paralel Yapı'ya finansman desteği sağladıkları iddiasıyla 5 dernek bürosuna ait 6 adrese yapılan eş zamanlı operasyon sona erdi- Operasyon kapsamında iki dernekteki evraklardan tespit edilen 2 adrese daha operasyon yapıldı
MANİSA (AA) - Manisa'da, Paralel Yapı'ya finansman desteği sağladıkları iddiasıyla 5 dernek bürosuna düzenlenen eş zamanlı operasyon sona erdi.
Alınan bilgiye göre, Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde, Manisa Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD), Aktif Eğitimciler Derneği, Milenyum Memurlar Derneği, Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Manisa Çalışanlar Derneğine ait 6 adrese düzenlediği operasyon tamamlandı.
Ayrıca, MASİAD ve Manisa Çalışanlar Derneğinde yapılan aramalarda el konulan bazı evraklardan tespit edilen 2 adrese daha operasyon yapıldı.
Operasyonun, "Paralel Yapı"ya yönelik soruşturma kapsamında düzenlendiği ve binalarında arama yapılan derneklerin söz konusu yapıya finansman sağladıkları ileri sürülmüştü.
Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, operasyonla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, operasyonun Manisa'daki Paralel Yapı'ya yönelik soruşturma kapsamında gerçekleştirildiğini, arama ve el koyma kararının bulunduğunu, yakalama kararı olmadığını ifade etmişti.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol