Tekden Hastanesi’nden Denizlispor’a Jest

Tekden Hastanesi’nden Denizlispor’a Jest

Denizlispor ile bir yıl önce isim sponsorluğu anlaşması yapan Tekden Hastanesi, sürenin dolmasına 3 ay olmasına rağmen, haklarından feragat ederek sponsorluktan çekildi.

- Denizlispor ile bir yıl önce isim sponsorluğu anlaşması yapan Tekden Hastanesi, sürenin dolmasına 3 ay olmasına rağmen, haklarından feragat ederek sponsorluktan çekildi.

PTT 1.Lig’de mücadele eden Denizlispor, geçen sezon ekonomik darboğazdan çıkabilmek için, Tekden Hastanesi ile yıllık 1 milyon TL’ye isim sponsorluk anlaşması yapmıştı. Tekden Hastanesi yıllık 1 milyon TL karşılığı gerçekleştirdiği sponsorluktan, yeşil siyahlı kulübün önünü açmak için çekildiğini açıkladı. Konuyla ilgili basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, talebin kendilerinden geldiğini belirterek, "Tekden Hastanesi, Denizlispor'a belki de en zor döneminde büyük destek verdi. Bundan sonra da aramızda resmi bir anlaşma bulunmamasına karşın forma reklamı ve diğer yükümlülüklerimizi de söz verdiğimiz gibi yerine getireceğiz. Her zaman Tekden Hastanesi ile işbirliği içinde olacağız" dedi.

Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden ise, ‘’Denizlispor, bu şehrin en önemli markasıdır. Biz bu önemli markaya isim sponsoru olarak bir ilke imza attık. Bizimki kötü gün dostluğu. Verebildiğimiz kadar destek olduk. Denizlispor bu süreçte başarılı sonuçlar alarak bizi mahcup etmedi. Artık bize ihtiyacı kalmadı. İnşallah takımımızı daha iyi yerlerde göreceğiz’’dedi.