Dünya Kupası ''felç'' etti! İroni yok, o futbolsever hastanelik oldu

Dünya Kupası ''felç'' etti! İroni yok, o futbolsever hastanelik oldu
Güncelleme:

Çin’in Vuhan şehrinde yaşayan bir kişi Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası maçlarını aralıksız izleyebilmek için günlerce uykusuz kaldıktan sonra yüz felci geçirdi.

Çin'de 26 yaşındaki Cao’nun her grup maçını izleyebilmek için günlük iki saat uykuyla yaşadığı belirtildi. FIFA 2022 Dünya Kupası maçlarının Çin’de 18.00 ve 06.00 saatlerinde yayınlandığı ve Cao’nun maçları izledikten sonra her sabah mesaiye gittiği belirtildi.

Cao, 08.00’de mesai için evden çıkmadan önce iki saatlik uykuyla yetindi. Geçirdiği rahatsızlıkla ilgili konuşan Cao, “Maçı izledikten sonra iki saat uyudum ve uyandığımda kendimi çok yorgun hissettim. Uykusuz olduğunu düşündüğüm için duruma aldırmadan günüme devam ettim. Motosiklet sürerken soğuk havanın etkisiyle dudaklarım aniden yana doğru eğildi ve göz kapaklarımı hareket ettiremedim” dedi.

Karar’ın aktardığı habere göre; durumunun düzelmemesi üzerine Cao hastaneye gitti. Doktorlar yaptıkları incelemeler sonucunda Cao’ya yüz felci teşhisi koydu ve uykusuzluğunun soğuk esinti ile birleştiğinde yüzünün yarısının kontrolünü kaybetmesine neden olduğunu açıkladı.