İntihar etmek isteyen felçliyi vurdu !

İntihar etmek isteyen felçliyi vurdu !
Güncelleme:

ABD polisi intihar etmek isteyen felçliyi vurdu

ABD’nin Delaware Eyaleti’ne bağlı Wilmington kentinde polis, tekerlekli sandalyede silahlı olduğunu düşündüğü bir adamı kurşun yağmuruna tuttu. 19 yaşındaki Jeremy McDole isimli felçli adam olay yerinde hayatını kaybetti. Olay anı görgü tanıkları tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Felçli McDole’un 4 polis tarafından vurulması büyük tepki yaratırken, Wilmington polis sözcüsü, bir ihbar üzerine olay yerine yönlendirilen polis memurlarının, McDole’un çevredekilere silahını doğrulttuğunu gördüğünü söyledi. Polis memurlarının, McDole’u bu nedenle vurdukları açıklandı.

Ancak sokak ortasında öldürülen felçli adamın ailesi, McDole’un öldürülmeden de etkisiz hale getirilebileceğini söyleyerek, polis teşkilatından şikâyetçi olduklarını belirtti. Genç yaşta arkadaşının bacağına ateş etmesi sonucu tekerlekli sandalyeye mahkûm kalan McDole’un annesi Phyllis, “Oğlum bir buhran geçiriyordu. Görgü tanıkları silahı başkalarına değil, kendisine doğrulttuğu ve intihara teşebbüs ettiğini söyledi. Onu öldürmeleri tamamen bir infaz” derken, kız kardeşi Letesha Green ise “Tekerlekli sandalyede olan bir adama neden elektroşokla müdahale etmiyorsunuz. Kardeşimi resmen katlettiler” diye konuştu.
 

Etiketler polis abd felçli vurdu