Putin'in gizli planı ifşa oldu! İşte Rusya'nın hedefindeki asıl ülke

Putin'in gizli planı ifşa oldu! İşte Rusya'nın hedefindeki asıl ülke
Güncelleme:

Rusya'ya askeri olarak destek vermeyeceklerini açıklayan Belarus lideri Lukaşenko, BM Genel Kurulu'nda konuşurken, ekrana yansıyan Avrupa haritası, Rusya lideri Putin'in hedefindeki bir sonraki ülkeyi gözler önüne serdi.

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Lukaşenko, Ukrayna topraklarına Belarus'tan saldırı gerçekleştirildiğine ilişkin iddiaları harita üzerinden yalanladı. Fakat canlı yayında gösterilen haritadaki işaretler dünya basınına bomba gibi düştü.

Lukaşenko'nun BM genel Kurulu'na hitap ederken gösterdiği haritada Rus birliklerinin Ukrayna içindeki ilerleyişi açıkça görüldü. Yanlışlıkla gösterildiği düşünülen haritada bir şey ise dikkatlerden kaçmadı.

 "SIRADAKİ ÜLKE BELLİ OLDU" İDDİASI

Ukrayna'nın güneyindeki Odessa kenti üzerinden Moldova'nın Ukrayna sınırındaki Rus ayrılıkçıların yaşadığı Transdinyester bölgesine çekilen ok işareti, akıllara Rusya tarafından askeri müdahalede bulunulacak sonraki ülkenin Moldova olacağı iddialarını getirdi.