Savaştan kaçıp İngiltere'ye sığınan Ukraynalı kadın yuva yıktı

Savaştan kaçıp İngiltere'ye sığınan Ukraynalı kadın yuva yıktı
Güncelleme:

Ukrayna'daki savaştan kaçıp İngiltere'ye sığınan bir kadın, evine konuk olduğu multi milyoner Haakon Overli ile aşk yaşamaya başladı. ''Yuva yıkan kadın'' olarak anılan kadın ülkenin gündemine oturdu.

Bu ayın başlarında İngiliz MailOnline, Mariia'nın, oğullarıyla birlikte Ukrayna'daki savaştan kaçıp 52 yaşındaki multi milyoner Haakon Overli'yle ilişkiye başladığını açıklamıştı.

Büyük ses getiren bu haberin ardından MailOnline bu kez de Mariia Polonchuk'un hiç yayınlanmamış fotoğraflarına ulaştı.

52 yaşındaki milyoner ve Wonga adlı dev şirketin eski patronu Haakon Overli, karısı ve çocuklarıyla paylaştığı, İngiltere’nin Surrey kentindeki 3 milyon sterlinlik konağına taşındıktan sonra 39 yaşındaki Mariia Polonchuk'a âşık oldu.

Savaştan kaçıp İngiltere'ye sığınan Ukraynalı kadın yuva yıktı - Resim : 1

Haakon Overli’nin Mariia ile ilişkisinin başlamasından sonra onunla birlikte bu lüks evden ayrıldığı ve evliliğini tamamen bitireceği konuşuluyor.

Üç çocuk annesi Mariia, ailesi Kiev'deki çatışmalardan kaçtıktan sonra çocuklarıyla birlikte İngiltere'ye sığınmıştı.

Birleşik Krallık'a vardıktan kısa bir süre sonra Mariia, bölgenin yerel milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Jeremy Hunt tarafından tweetlenen bir fotoğrafta yer aldı. Hunt, fotoğraf için şunları yazmıştı:

 “Yerel bir aile tarafından ağırlanan bir Ukraynalıyla tanışmak harikaydı... Onu ağırlamak için yaptıkları çok önemli.”

Haakon Overli'nin servetinin 5 milyon sterlin değerinde olduğu tahmin ediliyor ve işgalden bu yana Ukrayna'dan İngiltere'ye mültecilerin getirilmesine yardımcı olmak için hükümette lobi yaptığı söyleniyor.

Savaştan kaçıp İngiltere'ye sığınan Ukraynalı kadın yuva yıktı - Resim : 2

Mariia'nın üç oğlunun babası da olan eski sevgilisi ve ortağı Andrey Sheldunov, portreler çekmekte uzmanlaşmış, Kiev’de yaşayan bir fotoğrafçı. Eski aşkının hiçbir yerde bulunmayan bu fotoğraflarını MailOnline’a, haberleri duyan Andrey kendisi vermiş.

Birlikte birçok işe imza atan ikili iletişim ve fotoğraf ajansı gibi çalışmanın yanı sıra birlikte Ukrayna mutfağını anlatan bir kitap da yazmışlar.

Mariia'nın sosyal medyaya da yansıyan baştan çıkarıcı fotoğraf portföyünde sörf yaparken, sudan çıkarken veya kumsalda sere serpe uzanırken çekilmiş fotoğrafları da var.

Bu pozlar uzun süre önce sevdiği adama yani Andrey’e verildiği için oldukça romantikler de. Ancak yaşanan ‘yuva yıkma’ olayından sonra habere ve fotoğraflara yapılacak yorumlar muhtemelen oldukça sert olacak…