THY'den yolculara bagaj müjdesi !

THY'den yolculara bagaj müjdesi !
Güncelleme:

Türk Hava Yolları, yeni bagaj hizmetini hayata geçirdi.

Türk Hava Yolları, bagaj taşımada yolculara kolaylık sağlayacak yeni bir projeyi hayata geçirdi. THY'nin Atatürk Havalimanı ile Taksim arasında bagaj taşıma hizmeti başlatan, yolcular artık bagajlarını Miniport ofislerine bırakarak gün boyu rahatça hareket edebilecek.

Türk Hava Yolları, seyehat edecek yolcuların valiz taşıma çilesine çözüm bulmak için İstanbul'da Miniport ofisleri açarak yolcuların valizlerini kabul etmeye başladı. Miniport sayesinde yolcular Taksim ve tarihi yarımadada yer alan otellerinden check-out yaptıktan sonra bagajlarını teslim edebiliyor. İstanbul'daki son günlerini rahatça gezerek ya da alışveriş yaparak geçiren yolcuları bagajları olmadığı için havalimanına saatler öncesinden gitmesine de gerek kalmıyor. Yolcular Taksim'de bulunan Miniport ofisine haftanın her günü 07.00-23.00 saatleri arasında valizlerini teslim edebiliyor. Yolcularında uçuşlarından en az 5 saat önce valizlerini bu ofise teslim etmesi gerekiyor.

THY'den yolculara bagaj müjdesi !

HAVALİMANINDAN DOĞRUCA ETKİNLİKLERE

İstanbul'a gelen yolcular ise otellerine gitmeden bagajlarını havalimanındaki Miniport ofisine teslim edebiliyor. Kendileri gün içinde fuar, toplantı ve kültür turlarına katılırken ya da alışveriş merkezlerini dolaşırken bagajları doğrudan Taksim'e getiriliyor. Atatürk Havalimanı'nın dış hatlar terminalindeki metro katında bulunan Miniport ofisinde herhangi bir saat kısıtlaması bulunmuyor ve günün her saatti bagaj teslimi yapılabiliyor.

İHA