Bir ''kiraya zam'' cinayeti daha: 1 ölü, 2 yaralı var!

Güncelleme:

Türkiye'de artık tamamen bir barınma krizine dönüşen fahiş kira artışları nedeniyle ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Akraba oldukları öğrenilen ev sahibi ve kiracı arasındaki kavga kanlı bitti. Bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

RİZE’de kira artışı nedeniyle çıkan kavgada, ev sahibi M. K.'nın (27) bıçakla saldırdığı kiracısının akrabası H.A. (26) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Paşakuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Ev sahibi M. K., kira artışı yapmak istediği dairesi için kiracısının yeğeni H.A. ile buluştu. İddiaya göre kira artışını fazla bulan Ak ve yanındaki arkadaşları S. S. (24) ve M. B. (25), ev sahibi arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda ev sahibi M. K.'nın bıçakla saldırdığı H.A. ve 2 arkadaşı, yaralandı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheli gözaltına alınırken, yaralılar ambulanslarla Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Boynuna aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan H.A., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı S. S., yoğun bakımda tedaviye alınırken, M. B.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

DHA