Eski ortağının evini basıp, dehşet saçtı

Eski ortağının evini basıp, dehşet saçtı
Güncelleme:

Konya'da bir kişi, eski ortağının evine giderek ailesine bıçakla saldırdı. Çıkan arbedede 5 kişi yaralanırken, saldırgan gözaltına alındı.

Konya'da İsmail D., kapısını kırıp evine girdiği eski iş ortağı Mustafa G.'nin (23) annesi, 2 ağabeyi ve yeğenini bıçakla yaraladı. Çıkan arbede kendisi de darp sonucu yaralanan Mustafa G. ile 4 yakını, hastanede tedaviye alındı. Kaçan İsmail D., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Olay, saat 09.30 sıralarında Karatay ilçesi, Hacıveyiszade Mahallesi, Gürşehir Sokak'ta meydana geldi. İsmail D., 42 FNZ 13 plakalı otomobili ile eski iş ortağı Mustafa G.'nin evine gitti. Kapıyı kırıp içeri giren İsmail D., evde karşılaştığı G.'ün annesi Saliha G. (54) ile ağabeyleri İsmail G. (28), Seyit Ali G. (25) ve yeğeni Zehra G.'ye (10) bıçakla saldırıp yaraladı. Bu sırada odasında uyuyan Mustafa G., gürültülere uyandı. Mustafa G., İsmail D.'yi engellemeye çalıştı. Çıkan arbedenin ardından İsmail D. kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kendisi de darp sonucu yaralanan Mustafa G. ile 4 yakını, ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen İsmail D.'yi Ankara kara yolunda yakalayıp, gözaltına aldı. İsmail D.’nin emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

DHA