Esra Erol'da kapışmışlardı! Uzaklaştırma kararlı eş dehşet saçtı

Esra Erol'da kapışmışlardı! Uzaklaştırma kararlı eş dehşet saçtı
Güncelleme:

İzmir'de, eşinin ve ailesinin 9 aylık çocuğunu kendisinden sakladığını iddia ederek televizyon programına çıkan genç kadının uzaklaştırma kararı bulunan eşi U.a: evini bastığı kayınpederini defalarca bıçakladı.

Olay, saat 23.40 sıralarında Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi 5652 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Umut A. (18) kayınpederi Hüseyin E.'in (44) evine gitti. Damat ile kayınpeder arasındaki tartışma kısa sürede büyüdü. Bu sırada Umut A., yanındaki bıçakla kayınpederi Hüseyin E.'i vücudunun 7 yerinden bıçakladı. Hüseyin E. kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli Umut A. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Er, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hüseyin E.'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kayınpederini bıçaklayarak firar eden Umut A.'i yakalamak için çalışma başlattı. Olay anında evde olan Beste A.'in polise verdiği ifadede, eşi Umut A.'in eve geldiğini, kapıyı kırarak eve girdiğini ve çıkan tartışmada babasını defalarca bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Öte yandan, Umut A.'in eşi Beste A.'in 24 Kasım tarihinde bir televizyon programına çıktığı öğrenildi. Beste A. programda kayınpederi ve kayınvalidesinin 9 aylık çocuğunu kendisinden sakladığını iddia ederek baskıya uğradığını söyledi.

Ayrıca, Beste A.'in daha önce eşi Umut A.'i polis merkezine şikayet ettiği ve şikayet sonucu Umut A.'e uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.