İstanbul'da yasak aşk cinayeti! 1 kişiyi vurdu, eşini balkondan attı

Güncelleme:

İstanbul'da iddiaya göre eşiyle ilişkisinin olduğunu öne sürdüğü kişiyi silahla öldüren şahıs, polis ekiplerine teslim oldu. Cinayet anı kameralara yansırken saldırganın eşini de 4 ay önce tartışma sonrası balkondan attığı belirtildi.

İstanbul'da karısıyla ilişkisini olduğunu öne sürdüğü T.D.'i silahla vurarak öldüren S.Ç., polise gelerek teslim oldu. Dehşet anları ise kameralara yansıdı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde T.D.'in öldüğü belirlendi.

Olay yerinde bekleyen saldırgan ise polis ekiplerini bekleyerek teslim oldu. Görgü tanığı Nedim Baskın, "Güvenlik kamerası kayıtlarına baktığımızda vuran her halde pusuya yatmış arkadan hemen geliyor ve ateş ediyor" dedi.

Bu arada S.Ç.'ın polise verdiği ifadede, Esenyurt'ta geçtiğimiz aralık ayında balkondan atlayarak yaralanan eşi M.Ç.'nin T.D. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü öğrenildi.

EŞİNİ 4 AY ÖNCE BALKONDAN ATTIĞI İDDİA EDİLDİ

İddiaya göre aralık ayında, M.Ç. eşi ile tartıştıktan sonra balkona çıktı. M.Ç. balkondan atlayarak ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan M.Ç. ifadesinde önce kendisinin atladığını söyledi.

ZANLI, 1 ŞUBAT'TA SERBEST KALMIŞ

Ancak sonra ifade değiştirerek eşi ile kardeşinin kendisini balkondan attığını ifade etti. S.Ç. ile kardeşinin, 1 Şubat'ta yakalanıp ifadeleri sonrası serbest kaldığı kaydedildi.

DHA