İYİ Parti'de iğrenç iddialar: Ttaciz' ve cinsel istismar!

İYİ Parti'de iğrenç iddialar: Ttaciz' ve cinsel istismar!
Güncelleme:

İYİ Parti'de skandal iddia! İYİ Parti’den istifa eden bir milletvekilinin oğlu ve yeğeninin 2 kadını darp edip, istismar uyguladığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Bir yandan istifalarla sarsılan diğer yandan yerel seçimler için yeniden bir ittifak çatısı altında olup olmayacağı tartışılan İYİ Parti şimdi de "taciz" ve "cinsel istismar" iddialarıyla çalkalanıyor.

Halk TV'deki canlı yayına konuk olan gazeteci Yavuz Selim Demirağ, bazı danışman ve sekreterlerin taciz iddiaları sonrası görevden alındığını belirtti.

İşte Demirağ'ın o iddiaları:

'İYİ Parti'de bazı danışmanlar, bazı sekreterler ve bazı şoförlerin işlerine son verildi. Sadece bir rant, bir para meselesi yok. Bunları söylemek istemezdim ama ben bir aile babasıyım, taciz suçlamaları da var! Çok ciddi taciz suçlamaları var. Ümit Dikbayır bir başka kanalda olayın ekonomik olduğunu, bütçeyle ilgili olduğunu söylüyor. Siyasi partilerde bütçeler vardır, bu bütçeler Yargıtay'ın kontrolündedir. Sayıştay bunu inceler. 'İYİ Partili bir milletvekilinin oğlu ve yeğeni hakkında cinsel istismar iddiaları var. Bazı polisler tarafından kapatılmaya çalışılan bir olay olduğuna yönelik iddialar da söz konusu...'