Korkunç cinayette katil öz oğlu çıktı

Korkunç cinayette katil öz oğlu çıktı
Güncelleme:

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde evde çıkan tartışmada göğsünden bıçaklanıp yaşamını yitiren şahsı öz oğlunun öldürdüğü ortaya çıktı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Acarlar Mahallesi Güneş Sokak’taki bir apartman dairesinde meydana geldi. Eve aşırı alkollü gelen İbrahim Ş. ile eşi Ayşe Ş. (44) ve oğlu Mehmet Ş. (19) arasında tartışma çıktı. Tartışma, arbedeye dönüştü. Arbede sırasında İbrahim Ş. bıçaklandı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde İbrahim Ş.'ın hayatını kaybettiğini belirlendi. Ş.'ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayın ardından polis ekipleri Ayşen Ş.'ı (44) evde, oğlu Mehmet Ş.'ı ise gittiği dayısının evinde gözaltına aldı. Mehmet Ş. emniyetteki ifadesinde babasını kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Ş., babasının eve alkollü geldiğini bu nedenle de aralarında tartışma çıktığını söyledi. Tartışma sırasında elindeki bıçağın boğuşma sırasında babasının göğsüne saplandığını anlattı.

İbrahim Ş.’ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Baba Ş.'ın eşi ile tartıştıktan sonra kendini bıçakladığı iddia edilmişti.