Şebnem'in katili suç makinesi çıktı

Şebnem'in katili suç makinesi çıktı
Güncelleme:

Denizli'de Şebnem Ş.'yi boğazından keserek vahşice katleden katil zanlısı sevgilisi F.Z.'nin suç dosyası kabarık çıktı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, erkek arkadaşı Furkan Z. tarafından boğaz ve boynundan bıçaklanarak öldürülen gıda mühendisliği bölümü mezunu Şebnem Ş.'in, ayrılmak istediği için çıkan tartışma sonrası hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 

Katil zanlısı Furkan Z.’nın cinsel istismar, gasp gibi 6 suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı.

Ayrılmayı kabul etmeyen Furkan Z., elinde bulunan bıçak ile genç kızın boğaz ve boyundan bıçaklayarak öldürdü.

KOMŞULAR POLİSE HABER VERDİ

Evden bağrışma sesleri duyan ve evden çıkan bir kişinin otomobiliyle uzaklaştığını gören komşuları polise haber verdi. Polis ve sağlık ekipleri, evin salonunda yerde yatan genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinden otomobille kaçan Furkan Z. (25), polis ekipleri tarafından Saltak Caddesi'nde 20 ABK 989 plakalı otomobil içinde gözaltına alındı. Zanlının emniyette verdiği ilk ifadesinde bir altın toptancısında çalıştığını, gıda mühendisi olan kız arkadaşı Şebnem Ş.'in evine zaman zaman gittiğini, bir süredir kendisinden ayrılmak istemesi nedeniyle tartıştıklarını aktardı.

ZANLI SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Sabah'tan Ömer Çetin'in haberine göre; katil zanlısı Furkan Z.'nın adete suç makinesi olduğu ortaya çıktı. Zanlının, cinsel istismar, gasp, trafik güvenliğini tehlikeye sokma gibi 6 suçtan kaydının olduğu ortaya çıkarken hayatını kaybeden genç kızın ise, erkek arkadaşı hakkında emniyete herhangi bir başvuruda bulunmadığı tespit edildi.

(Kaynak)