Yasak aşk kanlı bitti ! Mali müşaviri öldürüp, intihar etti

Güncelleme:

İstanbul Zeytinburnu'nda bir kadın, yasak aşk yaşadığı iddia edilen mali müşaviri ofisinde öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Zeytinburnu'nda bir kadın iddiaya göre yasak aşk yaşadığı mali müşaviri ofisinde öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olay sırasında ofiste bulunan 3 kişi ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, olayla ilgili polisin başlattığı çalışmalar sürüyor. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 

Olay, akşam 16.00 sıralarında Merkezefendi Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi. Bürgen G.(46) adlı kadın, aralarında gönül ilişkisi olduğu iddia edilen mali müşavir Selahattin B.(54)'nın 20 katlı binanın ikinci katındaki ofisine geldi. Odaya geçen kadın ile Selahattin B., arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı.  

ÖNCE ADAMI SONRA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ 
Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bürgen G.'nin, Selahattin B.'yi silahla göğsünden ve başından vurarak öldürüp aynı silahı başına dayayarak intihar ettiği iddia edildi. Bu sırada ofisin diğer odalarında bulunan 3 kişi silah seslerini duyunca çevredekilerden yardım istedi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ofise gelen 112 ekipleri, Selahattin B. ile Bürgen G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ofiste ve Selahattin B.'ye ait park halindeki otomobilde incelemelerde bulunurken, o sırada ofiste bulunanlar da ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Mali müşavirlik yapan Selahattin B.'nin evli ve çocuklu olduğu öğrenildi. Selahattin B.'nin yakınlarının olay yerine gelerek gözyaşı döktükleri görüldü. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler, Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

DHA