8 şehit verdiğimiz tepedeki çatışmanın görüntüleri

Güncelleme:

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, önceki gün 8 askerin şehit olduğu 1083 rakımlı Keltepe’deki çatışmanın görüntülerini paylaştı.

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, önceki gün 8 askerin şehit olduğu 1083 rakımlı Keltepe’deki çatışmayla ilgili Türk askerinin kararlılığını ortaya koyan çok önemli bir bilgi geldiğini söyledi.

Ağar bu bilginin detaylarını anlattı:

“Önemli bir kaynağım gerçekten insanın gözünü yaşartan, Türk askerinin onurlu ve kararlı duruşunu ortaya koyan bir bilgi paylaştı. Tünellerden çıkan teröristler sayı olarak çok fazla. Mehmetçik ile teröristlerin sıcak teması birbirine çok yakın. Savaş uçakları tepeye yoğun taarruz yaparak bombalayıp, tüm teröristleri imha edebilir. Ancak mesafe olarak yakın temas olduğu için hava taarruzu sırasında askerlerin de vurulup şehit olmalarından endişe ediliyor. Ancak birliklerin başındaki yüzbaşı rütbeli komutan, havacılara şu mesajı gönderiyor: “Uçaklar havalansın. Evet, teröristlerle mesafe olarak çok yakınız. Ancak bizim için endişe edilmesin. Hava taarruzunda biz de vurulabiliriz. Bu önemli değil, şehit olmaya hazırız. Yeter ki bu tepe teröristlerin eline geçmesin.”

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından o çatışmanın görüntülerini yayınladı.

Seçiniz...