Abdurrahman Dilipak, Erdoğan'ın da katlıdığı töreni yerden yere vurdu

Abdurrahman Dilipak, Erdoğan'ın da katlıdığı töreni yerden yere vurdu
Güncelleme:

AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan'ın da katıldığı, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki İstanbul'un fethi kutlamalarından günler sonra dikkat çeken bir eleştiride bulundu.

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Ahlak mı dediniz?" başlıklı bir yazı  kaleme aldı. Abdurrahman Dilipak yazısında, İstanbul’un fethi kutlamalarını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen İstanbul’un fethinin 569. yıldönümü kutlamalarına tepki gösteren Dilipak, “29 Mayıs’ta İstanbul’da Fetih kutlamaları vardı değil mi? Hem de 2 tane birden! Sonunda Fatih’siz, fetihsiz bir fetih kutlaması da gördük. Fatih ve fetih, siyasi polemikleri arasında kaybolup giden bir ayrıntıdan ibaretti.” dedi.

Dilipak şunları ifade etti:

Yeni “gezicik”lere hazır mısınız. Son bir hafta iзinde yaşananları biliyorsunuz. İstanbul Bebek’de sahilde zina, Alanya’da faşing ya da kanaval havası, Manavgat’ta зıplak kadın ve зocuk, Taksim’de kendini yakan adam, Avcılar’da yolda зıplak yьrьyen bir kadın. Yine İstanbul’da ortalıkta tırpanla dolaşıp, sonra da kendini yakan bir adam. Ne oluyor?.. 29 Mayıs’ta İstanbul’da Fetih kutlamaları vardı değil mi? Hem de 2 tane birden! Sonunda Fatih’siz, Fetihsiz bir Fetih kutlaması da gцrdьk. Fatih ve Fetih, siyasi polemikleri arasında kaybolup giden bir ayrıntıdan ibaretti.
 PAYLAŞ

Abdurrahman Dilipak'ın Yeni Akit'teki yazısının tamamı için...