Ahmet Şık'tan Veyis Ateş'e sert yanıt

Ahmet Şık'tan Veyis Ateş'e sert yanıt
Güncelleme:

TİP Milletvekili Ahmet Şık’ı hedef alan Veyis Ateş'e Ahmet Şık'ın yanıtı sert oldu: "Sen benden daha iyi bilirsin"

Firari Sezgin Baran Korkmaz ile yaptığı iddia edilen telefon görüşmesi gündem olan Veyis Ateş, görüşmeden bir bölüm yayınlayan TİP Milletvekili Ahmet Şık’ı hedef aldı.

Veyis Ateş, önceki gün Halk TV’de İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlamış, kamuoyu Ateş’in açıklamalarından tatmin olmamıştı. Ateş, 10 günü aşkın süredir sosyal medya hesaplarından hiçbir paylaşım yapmazken Sezgin Baran Korkmaz’ın Avusturya’da yakalanması ardından tweet atmaya başladı.

Bugün attığı iki tweetle, gündem olan telefon görüşmesinin montaj olduğunu iddia eden Ateş, üçüncü tweetinde, söz konusu görüşmeden bir bölüm yayınlayan TİP Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık’ı hedef aldı.

Ateş, sözlerinin devamında isim vermediği ve “SBK beslemeleri” dediği bazı kişilere, “Hazır olun, daha çok şey konuşacağız” diye seslendi.

Veyis Ateş'in Ahmet Şık'ı etiketlediği açıklaması şöyle:

Ahmet Sık; dokunulmazlık zırhına sığınıp, Sezgin Baran Korkmaz'ın omzundan bana ateş açma.

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile tanışıklığımı öğrenince bana, Bakan Bey'le siyaseten uzlaşamadığını fakat tavrını çok beğendiğini söylemedin mi? Beş dakikalığına bile olsa Sayın Soylu ile bir araya gelme arzunu dile getirdin mi, getirmedin mi?

SBK'nın medya ve siyasetteki beslemeleri hazır olun, daha çok şey konuşacağız.

Elbette, başkaları gibi iftira atmadan, kumpas kurmadan...