Akrep sanıp öldürdü bakın ne çıktı !

Akrep sanıp öldürdü bakın ne çıktı !
Güncelleme:

Halk arasında sarı kız adıyla bilinen ve et yiyerek beslenen örümceği akrep zannederek öldüren ev sahibi gerçeği öğrenince evi terketti.

Halk arasında sarı kız adıyla bilinen ve et yiyerek beslenen Camel Spiderisimli örümcek Muğla'nın Bodrum ilçesinde görüldü. Ev sahibi, Akrep sanıp öldürdüğü örümceğin 'Sarı kız' olduğunu öğrenince evi terk etti.

Bodrum'da 'sarı kız' paniği! Bodrum’un Kumbahçe Mahallesinde yaşayan 49 yaşındaki Müjde Apay, evinin salonunda dünyada ‘Camel Spider’ olarak bilinen, ülkemizde de ‘Sarı kız’ olarak adlandırılan 7 cm büyüklüğünde örümcek gördü. Sarı kızı ilk olarak akrep zanneden Apay örümceği öldürdü. Öldürdüğü haşerinin et yiyerek beslenen Sarı kız örümceği olduğunu fark eden Apay daha sonra büyük tedirginlik yaşadı. O gece evinde kalamayan Müjde Apay ertesi gün durumu yetkililere bildirerek Bodrum genelinde tedbir alınmasını istedi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Apay şu sözlere yer verdi "Dün sabaha karşı salonda gördüm ve ilk olarak akrep zannettim. O anki korkuyla öldürdüm. Öldürdükten sonra Sarı kız olduğunu anladım. Daha önce fark etseydim kaçardım, akrep diye yaklaştım ben. Öldükten sonra kendi evimde kalamadım arkadaşımın evine gittim. Durumu yetkililere bildirdim özellikle Belediyeden bu konuyla ilgili tedbir almalarını bekliyorum"dedi.

İHA