Başbakan Yıldırım'dan anayasa açıklaması

Başbakan Yıldırım'dan anayasa açıklaması

Başbakan Yıldırım, TBMM'de devam eden anayasa görüşmeleri hakkında açıklama yaptı.

Başbakan Yıldırım, TBMM'de devam eden Anayasa görüşmeleri ile ilgili 'Hiçbir endişem yok iyi gidiyor' dedi.

Başbakan Yıldırım, "Allah bin bereket versin, her şey yolunda. Hiçbir endişem yok, yarasız yere kurt düşürmeyin" dedi. Yıldırım, "Diğer maddeler için 330 endişemiz yok. Kavga ile işimiz yok" diye konuştu.

SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin Anayasa Değişikliği teklifi görüşmeleri için geldiği TBMM'de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile  görüştü.

Kuliste CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile kuliste bir süre sohbet eden Yıldırım, CHP liderinin “Irak ziyaretinin nasıl geçtiğine ilişkin sorusuna, “iyi geçti ama Başika konusuna biraz takılmışlar” yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, anayasa teklifi nedeniyle gerilimin artmasına vurgu yaparak, “teklifi geri çekseniz ortam yumuşar” çıkışını yapınca, Yıldırım gülerek, “bakıyorum dışarıda da görevini yapıyor, ihmal etmiyor” diye konuştu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve bazı CHP’li vekiller ise, geçtiğimiz yıllarda başbakanların muhalefet kulislerini sık sık ziyaret ettiğini dile getirerek, “Rejimin devam etmesini istiyoruz. Dönem sonuna kadar, 2019’a kadar sizinle çalışmak istiyoruz. Kulislerde çay içen başbakan görmek istiyoruz. 
Bundan memnunuz” diye konuştu. Yıldırım ise bu sözlere gülümseyerek “anlat anlat” karşılığını verdi.

-allah-bereket-versin--8330410.jpeg

AA