Binomo güvenilir mi değil mi?

Binomo güvenilir mi değil mi?
Güncelleme:

Hızla artan online ticaret platformları arasından en güvenilir olanlardan birini bulabilmak kullanıcıların bu alana girerken ilk düşündükleri konu oluyor.

Alanın kötü şöhretinden dolayı da makul görülebilecek bu düşünce için Binomo oldukça güvenilir sebepler sıralıyor. Biz de bu makalede Binomo hakkında konuşarak nasıl kullanılır olduğunu açıklayacağız. Ayrıca asıl soruya da cevap vereceğiz, Binomo güvenilir mi?

Binomo nedir?

2014’te Dolphin Corp tarafından kurulan Binomo, çevrimiçi işlem yaparak para birimlerinin ve diğer varlıkların döviz kurundaki değişiklikleri üzerinden ek gelir elde edip yenilikçi ve güvenilir bir online ticaret platformu.

Binomo helal mi haram mı? 

Oldukça sık sorulan soruların en başında gelen bu konu hakkında net bir yargıda bulunup bilgi vermek bu kavramların keskin çerçevesinden dolayı mümkün değil. Fakat söylenebilecek bir şey varsa Binomo’nun bir bahis veya oyun sitesi değil. Meşru olan Binomo’nun güvenilirliği Financial Commission gibi kurumlar tarafından sertifika alarak (2018'de) ve FE, IAIR ödülleriyle tasdiklenmiştir. Bu tisaret platformu bir dolandırıcılığı olmadığını bir kez daha kanıtlıyor. 

Yorumlar

Birçok kullanıcı çeşitli platformlarda Binomo yorumları yaparak kendi deneyimlerini paylaşmaktadır:

Milind P.: “Binomo ciddi bir platformdur ve yeterli bilginiz yoksa gereksiz riskler almamalısınız”.

Deepak Thakur: “Binomo’nun ticaret için harika platform olduğunu, tamamen güvenli olduğunu”.

Uğur C: “Bende paparayla yatırdım ve dakikasında param Binomo’ya yattı yani güvenebilirsiniz”.

Binomo nasıl çalışır?

Binomo nasıl kullanılır açıklayacağız:

  • Yeni başlayanlar için Demo Hesap seçimi oldukça mantıklı çünkü platformun nasıl kullanıldığını uygulayarak, ve sanal $1000’ı kullanıp pratik yaparak öğreniyor olacaklar.
  • Yardım Merkezi, website tüccarların merak ettiği herhangi bir konu hakkında cevap bulabilecekleri bir bölüm. 
  • Stratejiler ise kullanıcılar için başarılı ticaret metodları öneren bir bölüm. Fakat kesintisiz ve %100 başarı garantileyen bir stratejinin mevcut olamayacağını hatırlamak gerek.

Binomo’dan nasıl para kazanılır diye sorarsanız, bu doğru değil. Öğrenecek ve analiz etmeniz gereken çok şey olduğunu ve ticaret yaparak bunları öğrendikten sonra ancak yapabileceğinizi söyleyebiliriz. Unutmayın, burası ticaret becerilerimizle ek gelir elde edebileceğiniz bir platformdur. ‘Çok fazla para kazanmak için bir platform’ demeden önce bunları hatırlamak gerek. Binomo nasıl oynanır derseniz işte Binomo’nun bir oyun olmadığını belirtmemiz gerekir. 

Kayıt olma ve Giriş yapma 

  1. Binomo.com’daki Giriş Yap butonuna tıklayın.
  2. Bir Google ya da Facebook hesabı ile kayıt oluşturun veya email girin.
  3. Güvenli bir şifre oluşturun.
  4. Kullanacağınız para birimini belirleyiniz (Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra güvenlik amacıyla bu birimi değiştiremeyeceksiniz).
  5. Kullanıcı Sözleşmesi ve Gizlilik Politikalarını okuyup kabul edin

E-mailinizden onayladıktan sonra, uygulama ve web sitesinden hesabınıza giriş yapabileceksiniz. 

Para Yatırma 

Minimum para yatırma miktarı 10 USD/EUR, veya bunun kullandığınız birimdeki karşılığı. Yöntem olarak da oldukça çeşitli seçenekleriniz mevcut: Hizli Papara, MasterCard, VISA, Jeton wallet, Cepbank, Payfix aracılığıyla para yatırabilirsiniz. Bu ödeme yöntemleri Binomo'dan withdrawal için de uygundur.

Ayrıca, para yatırırken bonuslar mevcuttur: Standard için - %100'e kadar, Gold için - %150'ye kadar, VIP için - %200'e kadar. Binomo ayrıca tüm kullanıcılara promosyonlar sırasında (örneğin bonus kodu şeklinde) %25 hoşgeldin bonusu ve no-deposit bonus sağlar.

Binomo para çekme nasıl yapılır? 

Yine güvenlik amacıyla para çekme yönteminiz, yatırdığınız yöntem ile bire bir aynı olmalıdır. Bu yönteme bağlı olarak 3 iş günü kadar ya da daha fazla zaman alabilir. Binomo günlük $3,000, haftalık $10,000, aylıksa $40,000 para çekme limiti tanıyor. Para çekme ile ilgili bir sorununuz varsa, desteğe yazabilirsiniz.

Not! Binomo'nun müşteri hizmetleri çevrimiçi sohbet veya e-posta yoluyla iletişime geçilebilir: support@binomo.com. Ayrıca bu e-postaya bir şikayet gönderebilirsiniz.

Binomo uygulaması nereden indirilir?

Tıpkı herhangi bir uygulama gibi, Google Play Store ve App Store’dan Binomo mobile uygulamasını indirmek mümkün ve oldukça basit. Android kullanıcılarının bir sorunla karşılaşması durumunda ise bir Binomo Apk mevcut: https://binomo.com/tr/promo/android

Sonuç

Sonuç olarak, bu incelemeden sonra hala ‘Binomo’dan nasıl para kazanılır’ sorusunu soruyorsanız; bunun çözümünü sizin sağlamanızı tavsiye ettiğimizi söylemek isteriz. Bu soru nispeten yanlış bir soru, çünkü Binomo kullanıcıların deneyim, yetenek, ve analizlerini kullanarak ek gelir elde edebildikleri bir ticaret platformu; bir oyun değil.

Depozitoyu kaybetmek ve garanti & daimi başarı olmaması gibi risklerin her platform gibi mevcut olduğunu hatırlamak gerek. Fakat bu riskleri almaya hazır olan kullanıcıların denemesini, bu pratiklik ve kolaylıkları ile, ve avantajları ve fırsatlarıyla denemenizi kesinlikle önerebileceğimiz bir platform.

 

Etiketler advertorial