CHP tabanı Haydar Baş’ı istiyor

CHP tabanı Haydar Baş’ı istiyor
Güncelleme:

Sosyal medyada CHP seçmen tabanı Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve Milli Ekonomici Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Mecliste olması gerektiğini dile getiriyor.

24 Haziran seçimleri için yapılan 'Cumhur ittifakı' ve 'millet ittifakı' dışında kalan partilerden biri olan Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) 'millet ittifakı' içinde yer alması gerektiği yönündeki çağrılar sosyal medyadan giderek yükseliyor.

Ülkenin içinden geçtiği duruma dikkat çeken ve ağırlığını CHP seçmen tabanının oluşturduğu sosyal medya kullanıcıları, Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve Milli Ekonomici Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Mecliste olması gerektiğini dile getiriyor.

İç ve dış politika ve milli ekonomi konusunda CHP'ye yakın partilerden biri olan BTP'nin ittifak dışında bırakılmasına tepki gösteren yurttaşlar, Türkiye'ye yönelik kuşatmanın kırılabilmesi için en geniş katılımlı bir milli hükümet cephesi oluşturulması ve bunun için Haydar Baş'ın da 'millet ittifakı' listelerinden Meclis'e girmesi gerektiği çağrısında bulunuyor.

Yapılan yorumlarda ”Bir ve beraber olunması durumunda ülkemiz muasır medeniyet seviyesine ulaşacaktır. Bundan dolayı CHP-BTP birlikteliği muhakkak sağlanması gerekmektedir. Ülkemizin bu kötü gidişatına son verilecekse bu ittifaka Haydar Baş dâhil edilmesi kaçınılmazdır.”ifadelerine ve benzer ifadelere yer verildi.

Etiketler CHP haydar baş btp