CHP'nin anmasında gerginlik !

CHP'nin anmasında gerginlik !

CHP Beşiktaş'ta şehitleri anma töreninde başka bir grupla tartışma yaşandı.

CHP İstanbul İl Örgütü, İl Başkanı Cemal Canpolat öncülüğünde CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı'nın önünden Vodafone Arena Stadı'nın çevresinde gerçekleşen patlamaların olduğu bölgeye yürüyerek karanfil bıraktı. Saldırının olduğu yere gelen CHP'liler ile başka bir grup arasında tartışma yaşandı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, teröre karşı "sessiz yürüyüş" düzenledi.

CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı önünde toplanan bir grup partili, Beşiktaş'tan Dolmabahçe istikametine yürüyüşe geçti.

Ellerinde Türk bayrakları ve "Teröre alışmayacağız" dövizleri taşıyan grup, saldırının gerçekleştiği yere slogan atmadan sessizce yürüdü.

Saldırının olduğu yere gelen CHP'liler ile başka bir grup arasında tartışma yaşandı. Grubun, ses sistemini taşıyan araca saldırmasına CHP Beyoğlu İlçe Teşkilatı üyelerinin tepki göstermesi üzerine, çevik kuvvet ekipleri olaya müdahale ederek, grupları sakinleştirdi ve aralarına güvenlik şeridi çekti.

Daha sonra CHP'li grup, saldırının gerçekleştiği noktaya şehit olan 38 kişi için aynı sayıda karanfil bıraktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, eski CHP Milletvekili Umut Oran, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın ve ilçe başkanlarının da katıldığı yürüyüş, açıklamanın ardından sona erdi.

Etiketler CHP şehit tören