Cübbeli Ahmet açtı ağzını, yumdu gözünü: ''Ahirette görüşeceğiz''

Güncelleme:

‘Cübbeli Ahmet‘ adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile Saadet Partisi arasındaki restleşme büyüyor. Milli Gazete’nin manşetinde yer alan “Karaduman, Siyonist’e vurdu, ses ‘başka yer’den geldi!” başlığına tepki veren Ünlü, “Bu kadar seviyesizden öte yalan beyan olabilir mi? Ahirette görüşeceğiz.” dedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ile ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü arasındaki ‘İsrail ile normalleşme ilişkileri’ polemiği, Saadet Partisi’nin yayın organı Milli Gazete’nin manşetine taşındı. Gazete “Karaduman, Siyonist’e vurdu, ses ‘başka yer’den geldi!” başlığını kullanarak, Cübbeli Ahmet’e tepki gösterdi.

Kişisel YouTube hesabı üzerinden bir video paylaşan Cübbeli Ahmet yaşanan süreci özetleyerek, “Milli Gazete bugün manşet yapmış, ‘Karaduman İsrail’e çakıyor, ses nereden geliyor’ diye. Ben İsrail’i koruyormuşum… Bu kadar seviyesizden öte yalan beyan olabilir mi?” tepkisi gösterdi.

“SAADET’İN KANDIRDIĞI MÜSLÜMANLARI ALLAH İÇİN UYARIYORUM”

Karaduman’ın İsrail beyanına katıldığını belirten Cübbeli Ahmet, “İsrail müdafaacısı yaptılar beni ya! Bu kadar da saptırmak olabilir mi? İnsan insaflı olur. “Benim kadar İsrail’in Yahudi’nin aleyhine konuşan kim var? İftiralarınızı Allah’a havale ediyorum.Bu Saadet’in kandırdığı Müslümanları Allah için uyarıyorum. Ahirette de görüşeceğiz. Bunlar tamamen batıla hizmet ediyor. Allah size soracak” ” ifadelerini kullandı.

Karaduman ve Saadet’in kendisini sorgulamasını isteyen Cübbeli Ahmet, “HDP, PKK, PYD kimin kurdurmasıdır?” diye sordu.