Evlilik programındaki damat adayı için savcılık harekete geçti

Evlilik programındaki damat adayı için savcılık harekete geçti
Güncelleme:

Evlilik programında tanınan Gökhan S.’nin başı, sahibi olduğu şirkette kestiği “karşılıksız çeklerle” dertte. Gökhan S., dolandırıcılık ve iftira suçuyla yargılanacak.

Bir televizyon programında adını duyuran Gökhan S. dolandırıcılık suçlaması ile karşı karşıya. Gökhan S.'ye ait araç kiralama şirketinin piyasaya sürdüğü çeklerin karşılıksız çıktığı ileri sürülüyor.

İddiaya göre, geçtiğimiz yıllarda Gökhan S., alım satım işleri için piyasaya birden fazla çek verdi. Şirket çalışan Volkan T. tarafından piyasaya sürdüğü çeklerin yine iddiaya göre karşılığı boş çıktı. Gökhan S., borç hamillerine ödeme yapmayı reddedince İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'İFTİRA ATTI' İDDİASI

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre; Yürütülen soruşturma kapsamında şirket adına cirolanan çeklerin sahibi olarak Gökhan ve ablası Sultan S. kardeşlerin ifadesine başvuruldu. Gökhan S., 'çeklerin şirket çalışanı tarafından çalınıp, izinsiz şekilde piyasaya sürüldüğünü' iddia etti. Çalışan Volkan T. ise çeklerin Sultan S. tarafından cirolandığını ileri sürerek, kendisine iftira atıldığını ileri sürdü.

DOLANDIRICILIK SUÇLAMASI

Çeklerin Sultan S.'nın bizzat kendisi tarafından cirolandığı tespit edilince iki kardeş hakkından "Nitelikli dolandırıcılık ve iftira" suçlarından iddianame düzenlendi. 14 yıla kadar hapsi istenen S., İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde, geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıktı. S., suçlamaları reddetti. Dava ileri bir tarihe ertelendi.