Fatih Portakal ''Utanması gerekenler kim acaba?'' diyerek paylaştı

Fatih Portakal ''Utanması gerekenler kim acaba?'' diyerek paylaştı
Güncelleme:

önündeki kuyruğun fotoğrafını paylaşarak "Utanması gerekenler kim acaba?. Emeklileri bu duruma kim düşürdü?" diye sordu.

Rekor seviyeye çıkan enflasyon ve zam yağmuru nedeniyle ay sonunu getireyen vatandaşın ekonomiyle sınavı sürerkenb milyonlarca emekli, maaşının yetmediğinden yakınırken 5 kuruş fazla alabilmek için bankalarda sıra oluşturdu.  Emekli maaşlarına yapılan zamla birlikte bankaların promosyon ücretleri de arttı.  Promosyon ücretleri 10 bin liralara kadar çıkarken, emekliler promosyondan yararlanmak için bankalara akın etti. 

Gazeteci Fatih Portakal da söz konusu konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.  Portakal, "Her bankada promosyon çılgınlığı. Gişe önünü görüyorsunuz sadece… Arka tarafta emekliler 3 kuruş fazla alabilmek bekliyorlar." dedi. Portakal, "Aslında fakirliğin, geçinememenin mecburiyetin görüntüsü bu" diyerek isyan etti.

Portakal'ın paylaşımı şöyle:

"Her bankada promosyon çılgınlığı. Gişe önünü görüyorsunuz sadece… Arka tarafta emekliler 3 kuruş fazla alabilmek bekliyorlar. Aslında fakirliğin, geçinememenin mecburiyetin görüntüsü bu… Utanması gerekenler kim acaba?"

Fatih Portakal ''Utanması gerekenler kim acaba?'' diyerek paylaştı