İktidara en yakın isim yazdı: Erdoğan'dan, Bahçeli'yi kızdıracak talimat!

İktidara en yakın isim yazdı: Erdoğan'dan, Bahçeli'yi kızdıracak talimat!
Güncelleme:

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli arasındaki dün gerçekleşen görüşmeyle ilgili detayları köşesine taşırken Erdoğan'ın AK Partili vekillere verdiği ve Bahçeli'yi kızdıracak talimatı da açıkladı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün milletvekilleriyle yaptığı görüşmede konuşulanları köşesine taşıdı. Buna göre Erdoğan, vekillere “Kürt meselesinde daha özenli bir dil kullanmaları gerektiğini” söyledi.

Erdoğan, dün AK Parti milletvekilleriyle basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Selvi, bu toplantıda genel olarak gündemin ekonomiye dair olduğunu anlattı ve yazısında önemli bir ayrıntıya yer verdi.

Erdoğan'ın seçim konusunda "Önümüzde 2023 seçimleri var. 2023 seçimlerine kilitlenmemiz lazım. 2023 seçimlerine hazırlıklı olun. Çalışmalarınızı 2023 seçimlerine göre yoğunlaştırın. Bizim sürekli olarak sahada olmamız lazım." uyarısında bulunduğunu belirten Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın

"Bölge milletvekillerinden bu gerçeğin altını çizip Kürtlerle ilişkileri daha da geliştirecek bir dil teklifi geliyor" diyen Selvi, Erdoğan’ın "Kürt meselesinde daha özenli bir dil kullanılsın" ifadesini kullandığını aktardı.

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı için...