Köşk'teki genç kızın sırrı çözüldü !

Köşk'teki genç kızın sırrı çözüldü !

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bulunduğu Huber Köşkü'nün etrafında bulunan bir genç kız gözaltına alınmıştı. Kısa süre sonra sırrı çözüldü.

Tarabya'daki Huber Köşkü çevresinde devriye görevi yapan polislerin şüphe üzerine gözaltına aldığı, ve hakkında ailesinin yaptığı kayıp başvurusu bulunan genç kızın kim olduğu ortaya çıktı. Genç kızın hikayesi çok ilginç. ABD'de burslu okuyan genç kızın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan eğitim yardımı istemek için beklediği anlaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı için çıkış  yapacağı sırada Huber Köşkü çevresinde devriye gezen polis ekipleri, misafir  kapısı yakınlarındaki bir kadını şüpheli bularak gözaltına aldı. Tarabya Polis Merkezi'ne götürülen kadının 27 yaşındaki Ayşe Ö. olduğu tespit edildi. 
 
AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU AMA...
  
Ayşe Ö.'nün annesinin, 10 gün önce Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar  Büro Amirliği'ne kızıyla ilgili kayıp başvurusunda bulunduğu belirlendi. Başvurudan bir gün sonra Özdemir'in evine döndüğü ancak ailenin kayıp  başvurusunu kaldırtmadığı için aramanın devam ettiği kaydedildi.