Manken sevgilisini döven organizatöre 6 ay hapis

Manken sevgilisini döven organizatöre 6 ay hapis

Rus manken ve oyuncu sevgilisininin dayak iddiasıyla şikayetçi olduğu organizatör Koray G., 6 ay 20 gün hapis cezası aldı.

Rus manken ve oyuncu Anna Borodayenko’nun “Beni dövüp çoraplarını yüzüme fırlattı” diye şikâyetçi olduğu organizatör sevgilisi Koray G., 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı

Sabah Gazetesi'nden Ümit Uzun'un haberi şöyle... İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada iddialara göre, "Şevkat Yerim Dar," "Kahpe Bizans 2," ve "Oldu mu Şimdi" gibi sinema filmlerinde ve dizilerde oynayan Rus manken ve oyuncu Anna Borodayenko, 10 ay önce organizatör sevgilisi Koray G. ile gittiği gece kulübünde tartıştı. Borodayenko'nun cep telefonuna gelen mesajlara sinirlenen Koray G. kıskançlık krizine girdi. Tartışma büyüyünce Koray G., Borodayenko'ya tokat attı. Bunun üzerine mekânı terk eden genç kadın evine gitti.

Ardından Koray G. genç kadının evine giderek hakaret ve tehditlerini sürdürdü. Rus manken bunun üzerine ayrılmak istediğini söyledi. Öfkesi dinmeyen Koray G., dövdüğü kadına hediye aldığı deri ceketi bıçakla parçaladı.

''TARTIŞTIM ANCAK VURMADIM''

Borodayenko'nun şikâyetçi olması üzerine savcılık, Koray G. hakkında "yaralama ve mala zarar verme" suçlarından 8 aydan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Koray G. ifadesinde "Anna ile bir haftalık arkadaşlığım oldu. Kendisinin benden para kopartmaya çalıştığını ve başka erkeklerle de görüştüğünü görünce tartıştım. Kendisine vurmadım. Evine de onu terk ettiğim için ağlaması üzerine gittim. Tartıştığımız gün ona hediye olarak mont almıştım. Öfkelenince onu parçalayıp çöpe attım. Mont onun değildir" dedi.

''AYAĞINDAKİ ÇORAPLARI YÜZÜME FIRLATTI''

Anna Borodayenko ise tartışmalarının ardından Koray G.'den ayrılmak istediği için kendisini dövdüğünü belirterek, "Bana hakaret ve tehditte bulunarak vurmaya başladı. Mankenlik ve oyunculuk yapmamı engelleyeceğini, beni sınır dışı ettireceğini söyledi. Ayağındaki çorapları çıkartarak yüzüme fırlattı. Bana hediye aldığı deri ceketimi de bıçakla parçaladı" diye konuştu.

6 AY 20 GÜN HAPİS

Davanın geçen haftaki duruşmasında kararını açıklayan mahkeme heyeti, Koray G.'yi "mala zarar verme ve yaralama" suçlarından 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırdı.

Sabah