PKK ve DBP’nin çağrısı, Diyarbakır’da karşılık bulmadı

PKK ve DBP’nin çağrısı, Diyarbakır’da karşılık bulmadı

Terör örgütü PKK ve Demokratik Bölgeler Partisi’nin (DBP), belediyelere kayyum atamaları ve öğretmenlerin açığa alınması nedeniyle yaptığı protesto çağrıları, Diyarbakır’da karşılık bulmadı.

Terör örgütü PKK ve DBP tarafından, geçtiğimiz hafta içerisinde, belediyelere kayyum atamalarını protesto etmek amacıyla işçilere iş bırakma çağrısı yapılmıştı.

PKK yöneticisi Duran Kalkan ise, “Kürtlere çocuklarını okullara göndermeme” çağrısında bulunmuştu. Çağrılar, Diyarbakır’da karşılık bulmadı. Kentte, kayyum atanan Sur ve Silvan belediyelerinde çalışan personeller, 9 günlük bayram tatilinin ardından bugün sabah saatlerinde işbaşı yaptı. Öğrenciler ise yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullara akın ederken, 440 bin 217 öğrenci ders başı yaptı.

Öte yandan, Diyarbakır genelinde, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) soruşturması çerçevesinde kapatılan 16 okuldan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan 4’ünde eğitim verilmeye başlandı.

İHA

text-ad
Sevgilisini öldürüp intihar etmişti... İntihar mektubunda yazanlar herkesi şoke etti Sevgilisini öldürüp intihar etmişti... İntihar mektubunda yazanlar herkesi şoke etti Müge Anlı canlı yayınında topyekün gözaltı: Eş zamanlı gözaltılarda stüdyoda alkış kıyameti koptu! Müge Anlı canlı yayınında topyekün gözaltı: Eş zamanlı gözaltılarda stüdyoda alkış kıyameti koptu! ORC'den 35 illik dev seçim anketi: Siyasi partilerin son oy oranları belli oldu ORC'den 35 illik dev seçim anketi: Siyasi partilerin son oy oranları belli oldu Fatih Altaylı'dan ''Erdoğansız'' AK Parti için dikkat çeken iddia Fatih Altaylı'dan ''Erdoğansız'' AK Parti için dikkat çeken iddia Arda Güler'in İstanbul'da 5 milyon dolara aldığı ev ortalığı karıştırdı Arda Güler'in İstanbul'da 5 milyon dolara aldığı ev ortalığı karıştırdı Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'yı çok fena ifşa etti! Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara'yı çok fena ifşa etti! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı... O vakfa 6,7 milyar TL'lik kaynak Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı... O vakfa 6,7 milyar TL'lik kaynak Sedat Peker sessizliğini bozdu: ''Üç kişiyi ömrüm boyunca affetmeyeceğim'' Sedat Peker sessizliğini bozdu: ''Üç kişiyi ömrüm boyunca affetmeyeceğim'' EYT'den emekli olamayan ''EYT mağdurları''na güzel haberi uzman isim verdi! EYT'den emekli olamayan ''EYT mağdurları''na güzel haberi uzman isim verdi! Altınlarını eşinden saklamak için yaptığı plan ''pes'' dedirtti! Altınlarını eşinden saklamak için yaptığı plan ''pes'' dedirtti!
Türkiye'nin 27 yıllık bir devi daha konkordato ilan etti Türkiye'nin 27 yıllık bir devi daha konkordato ilan etti Genç kadın eski eşini, sokak ortasında silahla vurdu! Genç kadın eski eşini, sokak ortasında silahla vurdu! Türkiye'de çocukların elinden düşürmediği oyuncak için toplatma kararı! Türkiye'de çocukların elinden düşürmediği oyuncak için toplatma kararı! Bakanlıktan PKK'lı terörist için anmaya izin vermesi istenen Vali için dikkat çeken açıklama Bakanlıktan PKK'lı terörist için anmaya izin vermesi istenen Vali için dikkat çeken açıklama Yeni çözüm sürecinde Fatih Portakal ''Sonunda ağızlarındaki baklayı çıkadılar'' dedi! Yeni çözüm sürecinde Fatih Portakal ''Sonunda ağızlarındaki baklayı çıkadılar'' dedi! Bülent Şakrak yeni sevgilisini ilan etti, eski eşi Ceyda Düvenci sosyal medyada aşka geldi Bülent Şakrak yeni sevgilisini ilan etti, eski eşi Ceyda Düvenci sosyal medyada aşka geldi Prof. Dr. Ercan'dan Marmara'daki 4,0'lık deprem sonrası endişelendiren uyarı Prof. Dr. Ercan'dan Marmara'daki 4,0'lık deprem sonrası endişelendiren uyarı İYİ Partili vekilin ifşa olan WhatsApp mesajı ortalığı karıştırdı İYİ Partili vekilin ifşa olan WhatsApp mesajı ortalığı karıştırdı 65 yaşındaki emekli İlhan amcanın çok özel garajına ziyaretçi akını yaşanıyor 65 yaşındaki emekli İlhan amcanın çok özel garajına ziyaretçi akını yaşanıyor Bankaların faizsiz hoşgeldin kredilerinde tutar 75 bin TL'ye ulaştı! Bankaların faizsiz hoşgeldin kredilerinde tutar 75 bin TL'ye ulaştı!