Can Atalay kendisine destek olanlara cezaevinden seslendi

Can Atalay kendisine destek olanlara cezaevinden seslendi
Güncelleme:

Mazbatasını almasına rağmen cezaevinde tutulan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay, serbest kalması için kendisine destek veren herkese teşekkür ettiği bir mektup yayınladı.

Mazbatasını almasına ve TBMM Başkan Adayı gösterilmesine rağmen cezaevinde tutulan Türkiye İşçi Partisi(TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay’a kamuoyundan gelen destek yükseliyor.

Toplumun çeşitli kesimlerinin imza kampanyası başlattığı, avukatların adliye önlerinde destek açıklaması yaptığı Can Atalay kendisine destek veren herkese teşekkür eden bir mektup yayınladı.

 Atalay, daha önce cezaevine giren birçok kişiye destek verdiğini hatırlatarak şimdi kendisine aynı desteğin verilmesinden dolayı mutlu olup duygulandığını ifade etti.

Atalay sosyal medya hesabından yayınladığı mektupta şu ifadeleri kullandı:

“1. Değerli Arkadaşlar, Malumunuz mahpusum. Bizim için yeni bir durum değil belli ki son da olmayacak. Benden önce buraya girenler için omuz verdiğim çalışmalardan biri de şimdi benim için sürdürülüyor. Hakikaten çok mutlu ve duyguluyum.

2. Selam eden, adliye önünde dayak yiyen, sokağa çıkan, televizyonda konuşan, tweet atan ve dahi bütün dayanışmasını kendinde yaşayan herkese minnetle… Pek yakında kucaklaşacağız. Baki ilk selam Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Ş. Can Atalay”