Kılıçdaroğlu'ndan olay olacak saldırı iddiası !

Kılıçdaroğlu'ndan olay olacak saldırı iddiası !

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partilerin seçim ofislerine yapılan saldırıların arkasında ''İktidarın olması çok güçlü'' dedi.

Kılıçdaroğlu, partilerin seçim ofislerine yapılan saldırılarla ilgili, “Provokasyonların arkasında iktidar kanadının olması çok güçlü bir olasılıktır” dedi

Davutoğlu ve Erdoğan’ın “Sonumuz Mursi gibi olursa Allah bize şahadet nasip etsin’ yönündeki ‘mağduriyet’ söylemini eleştiren Kılıçdaroğlu, “İdam olmayacak onların güvencesi benim. Hiç meraklanmasınlar biz Mursi’nin idamına da karşıyız, dünyadaki bütün siyasal idamlara da karşıyız” dedi.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, Kılıçdaroğlu ayrıca birkaç gün içinde 100 yılın projesini açıklayacaklarını belirterek, “Uçuk kaçık projelerle işimiz yok. İyi bir ekibimiz var. 100 yılın projesini açıkladığımda da şaşkınlıkları daha da büyüyecek” dedi. Kılıçdaroğlu’na dün Erzincan ve Sivas mitinglerinde konuştu, gazetecilerin de sorularını yanıtlayarak şu mesajları verdi:

PROVAKASYON

Hiçbir siyasi partinin ofisine saldırı yapılmaması lazım. Bu provokasyondur. Bunlara karşı halkın uyanık olması lazım. Provokasyonların arkasında iktidar kanadının olması çok güçlü bir olasılıktır. Sayın Bahçeli’nin bu konuda uyarısı oldu. Biz de kendi teşkilatımızı bu tür provokasyonlara karşı uyardık.

ASTIRMAYIZ

Türkiye’yi öyle bir hale getirdiklerini farz ediyorlar ki sonumuz Mursi gibi olacak diye düşünüyorlar. Ne ne halt işlerlerse işlesinler idam olmazlar, onların güvencesi benim. Bizi dünyaya rezil ettiklerini onlar da biliyorlar. Hiç meraklanmasınlar biz Mursi’nin idamına da karşıyız, dünyadaki bütün siyasal idamlara da karşıyız. Siyaseten insanlar idam edilemez.

YÜZYILIN PROJESİ

Yüzyılın projesini açıklayacağız. Yüzyılın projesi diyorsam bana güvenin. Uçuk kaçık projelerle işimiz yok. Projeyi açıkladığımda da şaşkınlıkları daha da büyüyecek. Türkiye’yi ne kadar tanımadıklarını, hiç tanımadıklarını görecekler. AKP bizim seçim vaatlerimizin benzerini yapacakmış. Adama sormazlar mı 13 yıldır niye yapmadın diye.