Önce Nevşin Mengü, şimdi de Fatih Portakal... Muharrem İnce hedefte!

Önce Nevşin Mengü, şimdi de Fatih Portakal... Muharrem İnce hedefte!
Güncelleme:

Nevşin Mengü'den sonra Fatih Portakal da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından arandığını açıkladı ve ‘Hiç güven veren biri değil’ değerlendirmesinde bulundu.

Muharrem İnce'nin yaptığı yorumlardan hoşlanmadığı gazetecileri araması, tepki çekmeye devam ediyor. Nevşin Mengü'den sonra Fatih Portakal da kendisine mesaj atan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye çıkıştı. Fatih Portakal, "Şimdi böyleyse iktidara gelse ne olacak? Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce” değerlendirmesini yaptı.

Fatih Portakal, Youtube kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Muharrem İnce mesaj atmış, 'Kırıldım, bir daha sana çıkmayacağım' falan diyor. Bana işimi öğretmeye çalışıyor. Ben sana işini öğretiyor muyum? Herkes kendi işini yapsın! Dün Nevşin’i de aramış, böyle bir iki cümle söylemiş Nevşin gereken cevabı vermiş. Böyle bir siyasetçinin olmaması gerekiyor. İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünün. Şimdi muhalefetteyken böyle! Acaba iktidara gelse ne olacak? İktidara geldiğinde demokrat bir yönetici olabilecek mi? Hoşuna gitmeyen gazeteciyi Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce.”