Özgen Nama: ''Başkan olduğumda Sancaktepe çalışanları güvencede olacak''

Özgen Nama: ''Başkan olduğumda Sancaktepe çalışanları güvencede olacak''
Güncelleme:

Seçim çalışmalarını hızlandıran Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama Sancaktepe Belediyesi çalışanlarına güvence verdi.

“31 Mart’ta seçimi kazanacağımızı gören bazı çevreler, bizim belediye yönetimini alınca, belediye çalışanlarını işten çıkaracağımız dedikodusunu yayıyorlar. Bu tür dedikoduları hakaret olarak görüyorum. Bizler hiçbir emekçinin emeğiyle oynamayız” diyen Özgen Nama basına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

31 Mart’ta seçimi kazanacağımızı gören bazı çevreler, bizim belediye yönetimini alınca, belediye çalışanlarını işten çıkaracağımız dedikodusunu yayıyorlar. Bu tür dedikoduları hakaret olarak görüyorum. Çünkü bütün dünyasını emeğe saygı üzerine kuran bizler, hiçbir emekçinin emeğiyle oynamayız.

Özgen Nama’nın Belediye Başkanı olduğu dönemde Sancaktepe Belediyesi’nde çalışan ve işini yapan hiç kimse işten çıkartılmayacak, tam tersine bütün çalışanlar sendikalı olacaklar, bütün sosyal haklardan yararlanacaklar, şu anki dönemle kıyaslanmayacak ölçüde mutlu bir iş ortamında çalışacaklar.

Çünkü bizim geleneğimizde sözün hep bir ağırlığı vardır. Biz, sözün karşılığı olduğu bir anlayışla büyüdük. Sarıgazi’de başka, Samandıra’da başka, Yeni Doğan’da başka konuşmayız. Sözümüz söz; İstanbul’un en güvenceli geleceğine sahip belediye çalışanları Sancaktepe Belediye çalışanları olacaktır.
 

Seçiniz...