Sahurda ilahiyatçı Mustafa Karataş'a ilginç soru: ''Ancak Müge Anlı çözer''

Sahurda ilahiyatçı Mustafa Karataş'a ilginç soru: ''Ancak Müge Anlı çözer''
Güncelleme:

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte televizyonların da sahur özel programları başlarken, Kanal 7 ekranlarında ilahiyatçı Mustafa Karataş'a sorulan soru "ancak Müge Anlı yanıt verir" dedirtti.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Sahur Vakti programında izleyicilerin sorularını yanıtlayan ilahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş'a sorulan bir soru herkesi şaşırttı.

Bir Kanal 7 izleyicisi ünlü ilahiyatçı Mustafa Karataş'a "2 çocuğum var eşim daha fazla çocuk istemediği için ben de başka biriyle dini nikah yapıp çocuk yaptım. Eşim hakkını helal etmiyor. Ne yapmalıyım ?" diye sordu.

Hem ilahiyatçı Mustafa Karataş'ı hem stüdyodakileri hem de ekranları başındakileri şaşırtan soru sosyal medyaya da damgasını vururken, sosyal medyada bir kullanıcının "Onu Müge anlı çözer. Yanlış yerdesin kardeş" yorumu dikkat çekti.

Karataş şaşırdı, rüya olup olmadığını sordu

"Biz ikinci hanımımla işte tanıştık. Evli olup olmadığımı sordu. Ben senden 1 çocuk değil 10 çocuk yine bulurum dedi." sözlerine şaşıran Karataş, rüya anlatıp anlatmadığını sordu. Soruyu soran vatandaş ise ikinci eşinden kızı olduğunu ve yine hamile olduğunu söyledi.

"Yaptığın doğru değil"

Seyirci devam eden sözlerinde, ilk eşinin hakkını helal etmediğini ve zina yaptığını ima ettiğini söyledi.

Karataş ise "Bir tarafı yaparken bir tarafı yıkıyorsun. Çocuğu bahane ettin. Kendine göre imam nikahı kıydın. Bu doğru değil." dedi.