Setur'dan Kastamonu'da Mantar Şenliği

Setur'dan Kastamonu'da Mantar Şenliği

İSTANBUL (AA) - Setur, doğa ve gastronomi tutkunlarını mikolog (mantar bilimci) Jilber Barutçiyan ile Kastamonu'da mantar şenliğine davet ediyor. Şirketten...

İSTANBUL (AA) - Setur, doğa ve gastronomi tutkunlarını mikolog (mantar bilimci) Jilber Barutçiyan ile Kastamonu'da mantar şenliğine davet ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kastamonu Ballıdağ yöresine gerçekleştirilecek gezide, sadece mantar şenliği kapsamında mantarlar hakkında yeni bilgiler edinilmekle kalınmayacak aynı zamanda bölgede dağ havası ile yenilenme imkanı da yaşanacak.

Etkinlikte, "Türkiye'nin Mantarları 1" adlı kitabın da yazarı olan mantar bilimci Jilber Barutçiyan'dan mantar toplama hakkındaki incelikler dinlenecek, daha sonra Ballıdağ'ın zengin doğasında mantar toplanacak ve toplanan mantarlardan bir sergi oluşturulacak.

22 - 24 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek Kastamonu Mantar Şenliği ve diğer kültür turları ile bunların tarihleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi "www.setur.com.tr" adresinden alınabiliyor.

Etiketler setur