Tivibu, Final Maçlarını Basel Ve Milano'da İzletecek

Tivibu, Final Maçlarını Basel Ve Milano'da İzletecek

İSTANBUL (AA) - Futbolseverler, Türk Telekom'un yeni nesil televizyon platformu Tivibu ile UEFA Avrupa Ligi finalini Basel'de, UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını...

İSTANBUL (AA) - Futbolseverler, Türk Telekom'un yeni nesil televizyon platformu Tivibu ile UEFA Avrupa Ligi finalini Basel'de, UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını da Milano'da izleme şansı yakalayacak.

Şirket açıklamasına göre, Tivibu, "En Unutulmaz Maç Günü Hikayesi" yarışmasını başlattı. 29 Nisan'a kadar başvuruların kabul edileceği yarışmanın kazananı, dilediği bir kişiyle birlikte UEFA Avrupa Kupası finallerinin oynanacağı İsviçre'nin Basel kentinde iki gün geçirecek.

Tivibu abonesi olsun ya da olmasın herkesin "birtaraftarhikayesi.tivibuspor.com.tr" adresinden başvuru yapabileceği yarışmayı kazanan, UEFA'nın tüm Avrupa'daki yayıncılarının seçtiği futbolseverlerin bir arada olacağı "Fan Match" etkinliği kapsamında maçı izleyecek.

18 Mayıs Çarşamba günü oynanacak UEFA Avrupa Kupası final maçının ertesi günü ise çeşitli ülkelerden gelen taraftar arasından seçilerek oluşturulacak iki takım, final maçının da oynanacağı St. Jakob Park stadyumunda, gerçek bir futbolcu gibi soyunma odasında forma giyerek, açılış seremonisinin ardından maça çıkacak. Kazanan takıma kupasını, efsaneler arasında yer alan bir futbolcu verecek.

Tivibu'nun başlattığı diğer kampanyada ise bir abone, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni yerinde izleme şansı yakalayacak. Tüm Tivibu üyelerinin "www.tivibu.com.tr" adresi üzerinden 14 Nisan'a kadar, üyelik bilgileriyle form doldurarak koşulsuz katılabildiği çekilişi kazanan bir kişi, Avrupa'nın en iyilerini izleyecek 80 bin kişiden biri olacak.

Kazanan Tivibu abonesi, dilediği bir kişiyle birlikte 27-29 Mayıs tarihleri arasında Tivibu'nun davetlisi olarak İtalya'nın Milano kentindeki Guiseppe Meazza Stadyumu'nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçını izleyebilecek.