Yolcu uçaklarındaki önlemler belli oldu! Bakan tek tek açıkladı

Güncelleme:

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu , 'Havalimanlarına girişten varış noktasındaki çıkışa kadar tüm aşamalarda izolasyon odaklı yeni bir döneme geçiyoruz.' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, normalleşme sürecinde İstanbul Havalimanı'ndan Ankara'ya gerçekleştirilecek ilk uçuş öncesinde konuştu. Karaismailoğlu, "Toplu taşıma araçlarından ateş ölçme işlemlerine kadar her önlemi aladık" dedi.

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen uçak seferleri bugün Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'ndan Ankara'ya gerçekleştireceği seferle yeniden başlıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, normalleşme sürecinde İstanbul Havalimanı'ndan Ankara'ya gerçekleştirilecek ilk uçuş öncesinde konuştu. Karaismailoğlu, "Toplu taşıma araçlarından ateş ölçme işlemlerine kadar her önlemi aladık" dedi.

Bakan Karaismailoğlu, "Vatandaşlarımız seyahat ederken içi rahat olsun. Tedbirlerimiz seyahatin her aşamasını kapsayacak şekilde uygulanacak." şeklinde konuştu.

Seçiniz...