Cüneyt Özdemir'den Şeyma Subaşı bombası

Cüneyt Özdemir'den Şeyma Subaşı bombası
Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı'nın ''Sadece Şeyma'' adlı kitabıyla dalga geçtiği bir videoyu yayınlayan Cüneyt Özdemir, kitabın 40 bin satış rakamına ulaştığı iddialarını yalanladı ve gerçek satış rakamını açıkladı.

Son günlerin en çok konuşulan ikilisi hiç şüphesiz Cüneyt Özdemir ve Şeyma Subaşı... Şeyma Subaşı bir kitap çıkardı Cüneyt Özdemir de videolarında kitabın satırlarını okuyarak resmen Subaşı ile dalga geçti.

Subaşı'nın kitabında yer alan "Herkesi mutlu edemezsin çünkü pizza değilsin" sözü sosyal medyada da alay konusu oldu.

Özdemir'in yorumları sosyal medyayı ikiyi böldü ve sert sözleri genel olarak eleştirildi.

Cüneyt Özdemir ise tüm bu tartışmalardan sonra yeni videosunda takipçilerine, 'Sadece Şeyma' kitabının ne kadar sattığını söyledi.

YouTube'da yüklediği yeni videosuna "Herkese merhaba, bugünki konumuz, Şeyma… Dermişim” diyerek başlayan Cüneyt Özdemir, “Yeter abi Şeyma, Şeyma yani…” diyerek yine meşhur gülüşünü yaptı.

KİTABIN KAÇ SATTIĞINI AÇIKLADI

Ayrıca bir takipçisinin kendisine mesaj attığını ve her sabah programlarda kendisinin konuşulduğunu öğrendiğini söyleyen Cüneyt Özdemir, “Tembeller çünkü, sallayacaklar tabii. Her gün konuştukları kadın bir kitap yazmış. Biriniz de alın okuyun değil mi? Kim okuyor, kardeşiniz okuyor” şeklinde yanıt verdi.

Sözlerine devam eden Cüneyt Özdemir "Bir kitap eleştirisi yapmayacak mıyız yani. Sonuçta birisi iddialı bir şekilde 'kitap yazdım' diyor. Çok satan diyor. Ki çok da satmamış. 4 bin 500 satmış. HaberTürk’ten arkadaşımız ortaya çıkarttı.” diyerek satışla ilgili iddialara da noktayı koydu.

YouTube’da fenomen haline gelen Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz günlerde Sadece Şeyma kitabı hakkında alaycı yorumlarda bulunmuş ve Şeyma Subaşı'na kitabı beraber okuma çağrısında bulunmuştu.

Çektiği bir önceki videoda Şeyma Subaşı'nın kitabını sadece 45 dakikada bitirdiğini söyleyen Cüneyt Özdemir, "Kitap demeye insanın dili varmıyor. Sanki uzun bir röportaj, kitaba dönüştürülmüş bir deneyimden bahsediyoruz" şeklinde bir yorumda bulunmuştu.