Ece Erken'in ''Fayyem'' paylaşımı kafaları karıştırdı

Ece Erken'in ''Fayyem'' paylaşımı kafaları karıştırdı
Güncelleme:

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yasını tutan ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. ''Fayyem'' yazılı bir fotoğraf paylaşan Erken'in ne demek istediği merak konusu oldu.

Sunucu Ece Erken, geçtiğimiz yıl haziran ayında evlendiği avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun üzücü vefatı sonrasında zor günler geçiriyor.

1 ay önce avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Bakırköy'de bir balık restoranında silahlı saldırıya uğramış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Türkiye'nin konuştuğu olay sonrası Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticilerinden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilleri yakalandı.

ECE ERKEN'DEN SIR PAYLAŞIM
Zor günler geçiren Ece Erken, Instagram hesabından eşiyle birlikte olduğu fotoğrafları sık sık paylaşıyor, içini döküyor.

Ünlü sunucu, kandil gecesindeki paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekti.

Erken'in hikaye olarak paylaştığı fotoğraftaki "FAYYEM" ifadesi merak konusu oldu.

Ece Erken'in ''Fayyem'' paylaşımı kafaları karıştırdı - Resim : 1

İŞTE "FAYYEM"İN ANLAMI
Takipçilerinin merakı üzerine açıklık getiren Ece Erken, "Fayyem" kelimesinin eşinin vefat eden babaannesinin adı olduğunu söyledi.

Erken, "Fayyem... Eşimin en sevdiği, bahsederken ağladığı babaannesinin adı. Bütün hislerimi kendim için, kendimi rahatlatmak için kağıda döktüm ve adına Fayyem dedim. Eşimi büyüten, 20'li küsür yaşlara kadar aynı odada yattığı değerli babaannesini de saygıyla ve sevgiyle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Ece Erken'in ''Fayyem'' paylaşımı kafaları karıştırdı - Resim : 2