FOX TV’den RTÜK'ün hedefindeki ''Maske Kimsin Sen?'' için yeni karar

FOX TV’den RTÜK'ün hedefindeki ''Maske Kimsin Sen?'' için yeni karar
Güncelleme:

RTÜK’ün inceleme başlattığı ‘Maske Kimsin Sen?’ isimli program için FOX TV yeni bir karar aldı. Buna göre, programın yayınlandığı ülkelerin isimlerine yer verilecek.

FOX TV yönetimi, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) inceleme başlattığı “Maske Kimsin Sen?” programı ile ilgili yeni bir karar aldı. Programın dünyanın birçok ülkesinde izlendiğine vurgu yapan kanal, yeni fragmanda programın yayınlandığı ülkelerin isimlerine de yer verecek.

FOX TV yönetimi ayrıca, normalde haftada tek bölüm olarak cumartesi akşamları yayınlanması planlanan yarışma için yayın akışında değişikliğe giderek yarışmayı iki akşam yayınlama kararı aldı. “Maske Kimsin Sen?”, 8 Ocak Cumartesi ve 9 Ocak Pazar akşamları yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacak.

NE OLMUŞTU?

“Maske Kimsin Sen?” isimli programda ünlü isimler, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor. Jüri üyeleri ile seyirciler ise performanslarını değerlendirerek kim olduklarını tahmin etmeye çalışıyor.

Programa, kullanılan maskelerin çocukları olumsuz etkilediğine ilişkin tepkiler gelmişti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtta, program hakkında inceleme başlatılacağını söylemişti.

Uslu, “İlgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın incelemeye alınacaktır” demişti.