Pascal ve Nihat'ın yumruklu küfürlü kavgası

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlÇamurda ödül yarışmasından sonra kavga yapan Pascal ve Nihat Doğan, kızların dolduruşuna geldi.
"Survivor"da bu kez yumruklar konuştu, Pascal Nouma ve Nihat Doğan arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Ödül oyunu sırasında birbirine giren ikiliyi set ekibi güçlükle ayırdı.
KAVGANIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN
KAŞAR KAVGASI
"Survivor"da önceki gün çamur havuzunda ödül oyunu oynandı. Dominik-Las Terenas'ta yapılan çekimlerde, gazeteciler de hazır bulundu. Oyunun finalinde Pascal Nouma, Nihat Doğan ve Ebru Destan yan yana mücadele etti. Ancak yarışı önde götüren Doğan'ın "Bunları kaşar ekmek gibi yerim ben" demesi, ortamın gerilmesine neden oldu. Destan'ın "Doğru konuş" uyarılarına kulak asmayan Doğan, rakiplerini yenince ipler koptu.
SET EKİBİ AYIRDI
Sinirlenen Pascal Nouma, vücudundan aldığı çamuru Nihat Doğan'a fırlattı. Kadın oyuncuların "Sen kime kaşar diyorsun" tepkileri ortamı iyice gererken, Doğan ve Nouma arasındaki sataşmalar küfürleşmeye dönüştü. Ve sinirlerine daha fazla hakim olamayan Nouma, ünlü şarkıcıya saldırdı. Önce diğer yarışmacılar, ardından da set ekibi araya girip ikiliyi ayırdı. Herkesin "olay bitti" dediği anda Pascal, bir kez daha saldırıya geçti.
RAHŞAN GÜLŞAN'DA OLAYA TANIK OLDU
Şimdi bu satırları yazarken olayın üzerinden bir iki saat geçti. Ve itiraf ediyorum Pascal gözleri kıpkırmızı olmuş şekilde Nihat'a saldırırken çok korktum. Sanki bambaşka bir gücün kontrolüne girmişti. Kavgadan vazgeçmek gibi bir niyeti yoktu ve amacı zarar vermekti. Nihat da kavgadan kaçmıyordu. Birbirlerine ölümüne dalacak iki erkeğin sert kavgasına tanık olmuştuk. Ama gördüğüm kadarıyla bu kavgada Ebru Destan başta olmak üzere kızların Pascal'ı doldurmasının büyük payı var. Hepimiz önceki bölümlerde bu dolduruşu izledik. Ama anladığım kadarıyla Pascal'ı taşıran son damla Nihat'ın Ebru'ya doğru söylediği tatsız cümleler oldu. Yani bu olayda kavga edenler kadar azmettirenlerin de payı var. Bizim tanık olduğumuz kavga televizyonda pazar akşamı yayınlanacak. Ve biz şu anda adada gerginlik ve patlamayı yaşayan insanlar olarak neler olacağını sizden çok merak ediyoruz.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol