Rüzgarın azizliğine uğrayan Kibariye’ye masa örtülü önlem

Rüzgarın azizliğine uğrayan Kibariye’ye masa örtülü önlem
Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Kibariye, Kuşadası’nda bir otelde sahne aldı. Rüzgar nedeniyle zaman zaman elbisesinin etekleri uçuşan şarkıcı zor anlar yaşadı.

60 yaşındaki sanatçı, eşi Ali Küçükbalçık’ın bu durumdan rahatsız olması üzerine değişik bir yönteme başvurmak zorunda kaldı.

Milliyet’te yer alan habre göre, Küçükbalçık, Kibariye’nin eteğinin açılmasını önlemek için şarkıcının beline masa örtüsünü bağlattı. Kibariye, konserine belindeki masa örtüsüyle devam etti.

“KISKANANLAR ÇATLASIN”

Geçtiğimiz haftalarda Kibariye’nin 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık’ın geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bodrum’da vereceği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, bu görüntüler için “Bu bizim sorunumuz” karşılığını veren Kibariye, “Biz evimizde hallediyoruz… Ben onu çok seviyorum. O da beni çok seviyor. Birbirimizle çok güzel zaman geçiriyoruz. Kıskananlar çatlasın” ifadelerini kullanmıştı.

Daha öncesinde ise Kibariye; iddialarla ilgili şunları söylemişti:

“Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem, öyle inanırım. Görüntülerdeki o mu, bilmiyorum. Görüntüler çok net değil, bilemiyorum… Bana orijinal delil lazım. Ben gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için de yuvamı yıkamam.”