Sadakatsiz'de Volkan ve Derin'in davetinde Asya sürprizi

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in dün akşam yayınlanan bölümünün finalinde Derin ve Volkan'ın davetine gelen Asya herkesi şaşırttı. Asya'nın karşısına çıkan Derin ise aldığı yanıtla şoke oldu.

Dizi setinde koronavirüs vakalarının çıkması nedeniyle ekrana bir hafta ara veren Sadakatsiz dizisi 9 Aralık Çarşamba akşamı 9. bölümüyle yayınlandı. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümünde Volkan'ın Asya'dan boşandıktan sonra Amerika'ya gittiği ve orada çok ünlü bir mimar olmayı başardığı ortaya çıktı. Derin'le evlenen ve kızları da 2 yaşına giren Volkan, Amerika'daki kariyerini bırakarak Tekirdağ'a döndü. Asya'dan intikam almayı planlayan Volkan adım adım planını uygulamaya başladı.

 VOLKAN ASYA'YA MEYDAN OKUDU!

Sadakatsiz'de hastanede başhekimliğe kadar yükselen Asya ise karşısında Volkan'ı görünce büyük şok yaşadı. Diğer yandan ise Derin ve Volkan geri dönüşlerini duyurmak için evlerinde büyük bir parti verdi. Asya ise oğlu Ali'yi almak için partinin yapıldığı villaya gitti.

Bu partide tüm dostlarını yanında toplayan Volkan ve Derin, adeta gövde gösterisi yaptı. Tüm bunları aslında Asya'dan intikam planının ilk adımları için yapan Volkan, Ali'yi de kullanıp, Asya'yı eve getirtmeyi başardı.

Ali'ye ulaşamayınca mecburen partiye gelen Asya ise Volkan'ın konuşmasına denk geldi. Volkan, Asya'ya meydan okudu.

Ancak Derin'in davetiye sorduğu Asya, adına gönderilen davetiyeyi gösterince Derin büyük bir şaşkınlık yaşadı.

SADAKATSİZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Volkan, iki yıl sonra güçlenerek Asya ve Ali'nin karşısına çıkıyor.

Asya ile Volkan’ın arasındaki savaş, herkesin hayatını değiştiren bir yıkımla sonuçlanır.

Bundan sonra herkesin yazacak yeni bir hikayesi vardır, ancak önlerinde açılan sayfayı doldurmak kimse için kolay olmayacaktır.

Volkan ve Asya’yı bambaşka hayatlara savuran mücadele artık tamamen bitmiş midir? Yoksa baştan yazacakları hikaye, onları günün birinde yeniden aynı sayfada buluşturacak mıdır?