Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden ihanet iddiasına olay cevap

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden ihanet iddiasına olay cevap
Güncelleme:

İtalyan DJ Gudio Senia, sevgilisi Şeyma Subaşı'yı bir Türk kadınla aldattığı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı ile olan evliliğini bitirdikten kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başladığı İtalyan DJ sevgilisi Guido Senia tarafından ihanete uğradığı iddia edildi. İhanet iddiasıyla kısa sürede magazin gündemine oturan Senia'dan ilk açıklama geldi.

ŞEYMA'YI ALDATTI MI?
Magagenius isimli magazin sayfasının iddiasına göre İtalyan DJ, Şeyma Subaşı'yı bir Türk kızıyla aldattı. İtalyan DJ Guido Senia'nın Dubai'de bir Türk kızı ile gece kulübünde sarmaş dolaş eğlendiği belirtildi.

Şok iddia! Şeyma Subaşı aldatıldı mı ?Şok iddia! Şeyma Subaşı aldatıldı mı ?

İHANET İDDİALARINI YALANLADI
Hakkında çıkan haberlere sessiz kalamayan Senia, bir Instagram haber sayfasının kendisiyle alakalı haberine şu cevabı verdi: "Benimle fotoğraf çekmek isteyen bir hayran. Aman tanrım çocuklar nasıl aptal olabiliyorsunuz? Saygı lütfen."

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden ihanet iddiasına olay cevap - Resim : 2

ÖDÜL TÖRENİNDE DANS ETTİ
Öte yandan ihanete uğradığı iddia edilen Şeyma Subaşı, sessizliğini korumaya devam ediyor. Subaşı, son olarak dün akşam katıldığı ödül töreninin partisinde dans ederken görüntülendi.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden ihanet iddiasına olay cevap - Resim : 3