Zara gençlik fotoğrafını paylaştı: "Mini eteklerin..."

Zara gençlik fotoğrafını paylaştı: "Mini eteklerin..."
Güncelleme:

Zara son zamanlardaki değişimiyle adından söz ettiriyor. Geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri oldu. Sosyal medya hesabından paylaştığı gençlik fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Zara son dönemde değişimi ile çok konuşuluyor. Çocuk yaşta şöhret olan isimlerden Zara geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka birine dönüştü. Zara geçtiğimiz gün eski bir halini paylaşarak takipçilerinin dikkatini çekti.

Şarkıcı Zara Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla yıllar öncesine döndü. Zara, yıllar önce çekilen fotoğrafı "Burada yaşım 15 idi. Muhtemelen bu resim ilk Türkiye 1.si olduğum zamandı. (Kıyafetten hatırlıyorum) Mini eteklerin tozunu attırırdım

Zara gençlik fotoğrafını paylaştı: "Mini eteklerin..." - Resim : 1

Pek havalıydım, dünya etrafımda dönüyordu... Yaz, kış donsam da yansam da ne giymek istiyorsam onu giyerdim. Saçlarımda 1 kilo jöle vardı. Üzerine de saç spreyi, hem bozulmasın hem de parlak dursun diye... Unutmuyorum, gece yatarken bile saçlarıma sürdüğüm parfümüm vardı. Kafaya bak... Gençlik işte..." notuyla paylaştı...

Zara'nın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı. Bazı takipçileri ise Zara'ya eski halinin daha iyi olduğunu ve artık estetikli haliyle başka göründüğü eleştirisinde bulundu.

Zara gençlik fotoğrafını paylaştı: "Mini eteklerin..." - Resim : 2

Etiketler estetik zara gençlik