Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ya ödeyeceği nafaka için ilginç yorum

Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ya ödeyeceği nafaka için ilginç yorum
Güncelleme:

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanmasının ardından Acun'un Şeyma Subaşı'na aylık 125 bin TL nafaka ödeyeceği açıklanmıştı. Yeni Akit gazetesi bu nafakayı işaret ederek "Sosyetik nafaka boşanmayı özendiriyor" dedi.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi, “Sosyetik nafaka boşanmayı özendiriyor” başlıklı haberle “Topluma rol model olarak sunulan ünlü isimler sürekli boşanma hadiseleriyle gündeme gelerek millete olumsuz örnek oluşturuyor. Boşanmalardaki dudak uçuklatan tazminat ve nafaka bedelleri ise aile müessesesinin zenginleşme aracı olarak kullanıldığına işaret ediyor. Son olarak TV yapımcısı Acun Ilıcalı’nın ayrıldığı eşi Şeyma Subaşı’na aylık 125 bin TL ödeyecek olması ile kamuoyuna yansıyan yüksek bedelli ayrılıklar, evlenerek yuva kuran birçok ünlü sima ile gündeme geliyor” ifadelerine yer verdi.

Haberde, şöyle denildi:

“Boşandığı Şeyma Subaşı’ya mahkeme kararıyla 125 bin TL nafaka ödeyecek olan Acun Ilıcalı, eski eşi Zeynep Yılmaz’a da 150 bin TL ödeme yapıyor. Programcı Mehmet Ali Erbil boşandığı Tuğba Coşkun’a 4 milyon dolar tazminat ödemesi yaparken her ay 10 bin dolar nafaka veriyor. Komedyen Cem Yılmaz,Ahu Yağtu’ya 500 bin dolar tazminat ödedi, aylık olarak 10 bin dolar nafaka ödemesi yapıyor. Oyuncu Halit Ergenç 16 ay evli kaldığı Gizem Soysaldı’ya 225 bin TL tazminat ödedi.”

Acun Ilıcalı bu gidişle tüketici kredisi almak zorunda kalacakAydın Özdalga yazdı:
Acun Ilıcalı bu gidişle tüketici kredisi almak zorunda kalacak!

Acun ile Şeyma boşandı ! Peki Acun ne kadar nafaka ödeyecek ?Acun ile Şeyma boşandı ! Peki Acun ne kadar nafaka ödeyecek ?

 

 

Seçiniz...